Industriële onderhoudswerken

Nieuwbouw

Reken op de vakkennis van elektrotechnisch installateur Nicolas Talpe voor de installatie van elektriciteit bij appartementbouw, woningbouw of verkaveling. Als zelfstandig elektricien zorgen we voor de plaatsing en keuring van elektrische installaties in de omgeving van Ieper (West-Vlaanderen).

Renovatie

Op zoek naar een elektricien die u bijstaat tijdens uw renovatie of uitbreiding van uw woning? Nicolas talpe heeft de nodige elektrotechniek kennis om de renovatie van uw elektrische installatie in goede banen te leiden. Zo zorgen we ervoor dat uw woning intact blijft, dankzij het trekken van kabels in DLP goten. Na afloop van de werken verzorgen we het nodige, zodat u het keuringsattest voor uw elektrische installatie ontvangt.

Ook bij verkoop van de woning verzorgen we de elektriciteitskeuring.

Verlichting en LED toepassingen

LED verlichting is een energievriendelijke oplossing voor zowel binnen als buiten verlichting. Elektrotechnisch installateur plaatst zowel LED toepassingen voor directe als indirecte verlichting. Wil u uw energie besparen door het vervangen van uw licht installatie? Een LED installatie biedt het antwoord.

Zowel particulieren als ondernemingen (fabrieken, kantoorgebouwen,…) hebben baat bij het installeren van LED verlichting.

Bij de installatie van uw (LED) verlichting geven we tevens advies over de aankoop van armaturen.

Domotica en automatisering

Op zoek naar een elektricien in de omgeving van Ieper voor de automatisering in uw woning? Domotica zorgt ervoor dat de verschillende processen in huis (verwarming, verlichting,…) op een centraal punt beheerd en geautomatiseerd worden. Hierbij wordt een handige visualisatie voorzien, zodat u meteen zicht heeft op de stand van zaken. Reken voor de installatie van uw domotica op een elektro installateur met de nodige ervaring!

Video- en parlofonie

Zorg voor meer veiligheid in uw woning dankzij de installatie van een video- of parlofoon. U opent de deur vanop afstand door de druk van een knop.